terug naar alle blogberichten

Hoe gaat Gaele te werk?

31 Oct 2022

Kies je ervoor om je energiecontract aan Gaele over te laten? Dan laat je je contract aan een professionele partij over. Om jou het beloofde ideaalvoorstel te kunnen doen, wachten we altijd een interessante deal van onze leveranciers af.

 

Gaele houdt dagelijks de energiemarkt in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen. We doen je een persoonlijk voorstel en nemen alle administratie van je over. Met Gaele bespaar je tijd én zorgen. Wij vergelijken verschillende aspecten van een energiecontract, energieprijzen bij verschillende leveranciers en doen je een ideaalvoorstel op basis van jouw verbruik. Doordat we niet afhankelijk zijn van een specifieke energieleverancier, kunnen we je altijd een ideaalvoorstel doen. Wij nemen het werk van je over, terwijl jij er tijd en zorgen mee kan besparen.

 

Overschakeling voor jouw gemak

We maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. Wanneer je jouw ideaalvoorstel ontvangt en je bent akkoord, hoef je niets meer te doen. De overschakeling van leverancier verloopt automatisch. Ben je toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je binnen de 14 dagen de deal weigeren. Dat heet ons opt-out principe.

 

Werk je liever met een opt-in principe? Dat houdt in dat je met één druk op de bevestigingsknop overstapt van contract. Reageer je na 14 dagen niet, dan verdwijnt je ideaalvoorstel en blijf je bij je huidige leverancier.

 

Geen zorg, je krijgt van ons altijd een volledig overzicht van de ideale deal. Nog even voor alle duidelijkheid: we schakelen enkel en alleen over als we kunnen aantonen dat jij er voordeel bij hebt of als je dreigt stilzwijgend verlengd te worden. Gaele zorgt ervoor dat jij tijd bespaart.

 

Overtuigd? Schrijf je dan hier in!

Denk je eraan om aan energiedelen te doen?

Wil je zeker zijn dat je energiecontract daar

optimaal op afgestemd is?

Gerelateerde berichten

Warmtepompen voor uw verwarming

Lees meer

Isoleren in 5 vragen

Lees meer

Hoeveel shoppingbudget hou jij over?

Lees meer

Ontdek Gaele

Contact

Kortrijksesteenweg 387

8530 Harelbeke

+32 (0)2 899 04 68

info@gaele.be

Je energiemakelaar voor
KMO, industrie en overheid

Duurzame energieoplossingen

Ultrasnel elektrisch laden